Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što kažete?

POGLEDAJTE KOJIM SLOGANIMA STRANKE ŽELE DO POBJEDE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Političke stranke i koalicije izradile su slogane za nadolazeće parlamentarne izbore, a svi su složni u tome da su upravo oni najbolji kandidati za pobjedu na izborima.

Većina stranaka i koalicija izradila je slogane, kojima mame birače. Koliko su uspješni - prosudite sami.

Pročitajte i ovo Željko Kerum predizborno oružje Sjećate li se ovih slogana i fraza iz političkih kampanja? Ima ih od urnebesno smiješnih do osvetničkih, a neki su postali dio pop-kulture Žene na listama - 4 Stranke se prepucavaju po pitanju žena Severina prozvala jednog političara: "Uopće ne znam koji su to likovi koji su se tako domogli nekih tih pozicija"

U 83. godini, bivši predsjednik i kandidat HSU-a Stjepan Mesić ne sanja o mirovini, već lovi saborski mandat. Do njega će pokušati uz slogan poznate pjesme Novih fosila koji glasi 'Kako je dobro vidjeti te opet', a Mesić ga je odabrao jer podsjeća na istoimenu pjesmu i poruku koju ona šalje. Rajko Dujmić je rekao kako mu je drago što će Mesić u kampanju s njegovom pjesmom, ali i da će autorska prava platiti, s popustom.

Iz Narodne koalicije poručuju da su samo oni 'siguran smjer'
'A to je kako bi rekli u Hajduku: Srce, a ne đir', kazao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Živi zid, Franak i Promijenimo Hrvatsku biračima tvrde da su samo oni 'jedina opcija'

'To znači da želimo pravdu, red i odgovornost. Onaj tko je politički iznevjerio birače mora odgovarati, ne smije biti ponovno izabran', kazao je Ivan Vilibor Sinčić iz koalicije 'Jedina opcija'.

U Mostu su se odlučili za više poruka, među kojima je i ona koja glasi 'preizborni kokteli'. Do birača će doprijeti s pričama o poštenju i uvođenju reda.

'Želimo se obratiti mladima, želimo da ostanu ovdje i želimo politiku čistih ruku', rekao je Josip Katalinić iz Mosta.

Milan Bandić uspoređuje se s Franjom Tuđmanom. Želi biti premijer, a tako mu zvuči i slogan, koji glasi 'Za premijera'.

'Ima jedan specifičan stil komunikacije, lijepo je da cijeni postignuća prvog hrvatskog predsjednika i vjerujem da se članovi HDZ-a imaju pravo najviše poistovjetiti s njegovim rezultatima', osvrnuo se šef HDZ-a Andrej Plenković na Bandića i njegove ambicije. 

HDZ rezultate svog rada još ne otkriva, a slogan i program predstavit će uskoro. 

'Odrednice programa HDZ-a bit će koncentrirane na gospodarstvo, poduzetništvo, sve što smo govorili i što građani očekuju u ovom trenutku od HDZ-a', dodao je predsjednik Plenković. 

I Blokirani idu na izbore s problemom koji muči više od 330 tisuća ljudi i upečatljivim  popratnim sloganom 'Da biste ubili čovjeka - ne morate pucati u njega - dovoljno je da mu oduzmete posao i blokirate račun'.

Unatoč različitosti slogana, svi kandidati složni su u jednom - upravo su oni ti koji zaslužuju pobjedu na izborima i povjerenje hrvatskog naroda sljedeće četiri godine. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene