Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmor od poslovnih obveza

Političari i poslovnjaci 'ukrstili' rekete u Umagu: 'Ovdje su barem poznata pravila'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Politička i poslovna elita slila se u Umag zbog ATP turnira. Mnogi od uglednika okušali su se i na teniskim terenima.

Nadomak ATP-jevu stadionu - turnir političara i poslovnjaka. Teniskog su se reketa dohvatili kao odmora od poslovnih obveza.

Pročitajte i ovo Ilustracija USUSRET IZBORIMA Jesu li političari odgovorni za govor mržnje ispod svojih objava na društvenim mrežama? Ilustracija u južnom Tirolu Užas na odmoru! Djevojčica otišla u šetnju pa za njom pokrenuta potraga, pas pronašao tijelo

'U odnosu na onaj ritam od 16-18 sati, kabinet, ured, itd., ovdje je ipak, bez obzira na brojna događanja, partije i sve ostalo, malo manje sati sna, ali veći odmor', rekao je ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina

>> Milanović: Poslat ću sve ministre na godišnji!

'To je za mene jedan sjajan odmor. Spoj dobrog društva, lijepog kraja i sporta', ocijenio je bivši guverner HNB-a Željko Rohatinski.

Na terenu su, tvrde, borbeni baš kao i na poslu. Iako im se teniski teren malo više svidio. 'Na teniskom terenu su barem poznata pravila igre', kazao je Rohatinski.

U konačnici, najvažnije je, kažu, druženje.

'Na terenu vruće, sunce prži... Ali dobra je borba, izjednačeno sve. Najvažnije je da se družimo, jer tu je svejedno tko će dobiti, to su sve prijatelji', kaže don Anđelko Kaćunko.

Na drugom kraju Umaga drveni reketi i sportska oprema iz 70-ih i 80-ih godina. Ovo je jedini retro teniski turnir u Hrvatskoj.

'Nitko ne smije doći ako nije tako lijepo sređen. To je najvažnija stvar, samo da sve bude u tom duhu. Malo da se podsjetimo kako je to sve prije izgledalo, da se družimo i da se vratimo u neka ljepša vremena bez briga', pojasnio je Marko. 

Turniru je dosad pristupilo više od 150 natjecatelja. Svi s istim žarom - želeći pobjedu! Baš poput pravih profesionalaca. No, za njih je pak rezerviran termin na glavnom terenu. Uz još dvije finalne večeri i koncerte u Umagu ne prestaju pozitivne vibracije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene