Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisu korisni ako se ne odmore'

Milanović: Poslat ću sve ministre na godišnji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom posjeta Rabu Zoran Milanović rekao je kako će za svoj godišnji odmor svakako ostati u Hrvatskoj.

Odgovarajući na pitanja novinara Milanović je rekao kako će poslati sve ministre na 10 dana godišnjeg odmora. 'Ljudi koji se ne odmaraju ne mogu biti korisni', rekao je Milanović. Na pitanje o njegovom godišnjem Milanović je rekao da on svakako ostaje u Hrvatskoj na odmoru.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno" Zoran Milanović "Lažu vas" Milanović o Turudiću: "To mu je najbolja stvar koju je napravio"

Premijer je inače na Rab došao pustiti u promet trajektnu luku Stinicu, a uoči otvorenja potpisan je sporazum o sanaciji luke Mišnjak. Predsjednik Vlade Zoran Milanović je nakon posjeta luci trajektom 'Barbat' otputovao prema otoku Rabu. U Gradu Rabu Milanović se sastao s predstavnicima Grada. Puštanjem u rad nove trajektne luke premjestit će se dosadašnji trajektni promet iz luke Jablanac prema luci Mišnjak na otoku Rabu.

>> Milanović odgovarao tviterašima: Neću dopustiti da Čačić bude žrtva svog lošeg stila

Za sanaciju i rekonstrukciju trajektne luke Mišnjak Ministarstvo će izdvojiti dva milijuna kuna, Primorsko-goranska županija 500 tisuća i Grad Rab sto tisuća kuna, a u luku Stinica Ministarstvo je uložilo 40 milijuna kuna, a Hrvatske ceste 15 milijuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene