Unutarnja kontrola i stručni tim Ravnateljstva policije provjerit će je li policija opravdano upotrijebila silu u okršaju s mladićima kod Benkovca nakon kojeg su trojica prijavljena zbog prisile i prijetnji.

Galerija


Glavni ravnatelj policije poslao je u zadarsku policiju stručni tim Ravnateljstva, ali i Službu za unutarnju kontrolu. Traži da se utvrde sve činjenice noćnog okršaja s nekolicinom mladića u mjestu Korlat kod Benkovca, te je li policija opravdano upotrijebila silu.

Vezani članci Traktor na polju (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Pa dokle više? U stanicu za tehnički pregled došao muškarac zaražen koronom Ispred Ravnateljstva policije održana konferencija za medije Policija objasnila kako će kontrolirati pridržavanje mjera i hoće li upadati u domove: "Neće biti kontrole javnog prijevoza, osim…"

Incident nakon fešte na blagdan Velike Gospe, podsjećamo, rezultirao je kaznenim prijavama protiv trojice mladića zbog prisile, ali i prijetnji.

U međuvremenu se pojavila i nova snimka s intervencije u veljači, a na kojoj policijski službenik udara mlađu mušku osobu. U policiji kažu da su upoznati s tim sadržajem i napominju da nitko nije ozlijeđen, niti se žalio na policijsko postupanje.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr