Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSLAN STRUČNI TIM

Unutarnja kontrola poslana u zadarsku policiju zbog incidenta u Korlatu: Je li policija opravdano upotrijebila silu?

Sukob sa zadarskom policijom - 2
Sukob sa zadarskom policijom - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sukob sa zadarskom policijom - 1 Sukob sa zadarskom policijom - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sukob sa zadarskom policijom - 2 Galerija 1/2 >>
Unutarnja kontrola i stručni tim Ravnateljstva policije provjerit će je li policija opravdano upotrijebila silu u okršaju s mladićima kod Benkovca nakon kojeg su trojica prijavljena zbog prisile i prijetnji.

Glavni ravnatelj policije poslao je u zadarsku policiju stručni tim Ravnateljstva, ali i Službu za unutarnju kontrolu. Traži da se utvrde sve činjenice noćnog okršaja s nekolicinom mladića u mjestu Korlat kod Benkovca, te je li policija opravdano upotrijebila silu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Incident nakon fešte na blagdan Velike Gospe, podsjećamo, rezultirao je kaznenim prijavama protiv trojice mladića zbog prisile, ali i prijetnji.

U međuvremenu se pojavila i nova snimka s intervencije u veljači, a na kojoj policijski službenik udara mlađu mušku osobu. U policiji kažu da su upoznati s tim sadržajem i napominju da nitko nije ozlijeđen, niti se žalio na policijsko postupanje.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene