Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Mjesecima pratili zaštitare

Policijska akcija u Rijeci: Uhićena tri muškarca zbog reketarenja i premlaćivanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neslužbeno se doznaje da su u Rijeci uhićene tri muške osobe u policijskoj akciji.

Riječ je o vrhuncu višemjesečnog praćenja zaštitara koji se povezuju s kaznenim djelima iznude riječkih ugostitelja, ali i premlaćivanja koja su postala učestala tijekom vikenda u samom centru grada.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Ilustracija nesreća u puli Na zaštitara pala drvena bandera, teže je ozlijeđen. Bio je na setu snimanja njemačkog filma Momo

Tijekom poslijepodneva u centru Rijeke zabilježene su aktivnosti interventne policije. Neslužbeno se doznaje da je riječ o akciji koja je vrhunac višemjesečnog policijskog praćenja određenih osoba, uglavnom zaštitara, koje se povezuje s kaznenim djelima iznude riječkih ugostitelja, ali i nanošenja teških tjelesnih ozljeda, piše Novi list.

>> Riječani zgranuti: 88 medicinskih sestara moglo bi dobiti otkaz!

Iako još uvijek ništa nije službeno potvrđeno jer je akcija u tijeku, uhićene su tri muške osobe, piše list – jedna s područja Rijeke, jedan Zagrepčanin i jedna osoba s područja Istre.

Uhićene osobe privedene su u policijsku postaju na kriminalističku obradu, a obavljaju se i pretresi stanova osumnjičenih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene