Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za trećim se traga

Uhićena su dvojica napadača koja su nasmrt pretukla zaštitara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za trećim napadačem na zaštitara. Dvojica su uhićena.

Od trenutka saznanja za teško kazneno djelo sa smrtnom posljedicom u kojem su sudjelovala trojica muškaraca, policija je započela intenzivne mjere identificiranja i traganja za njima. Operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima utvrđen je identitet sve trojice muškaraca, priopćila je policija. 

Dvojica se ovog trenutka nalaze u službenim prostorijama i pod nadzorom su policije, dok se za trećim traga. Kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog teškog kaznenog djela, javila je policija. 

Policija je pozvala počinitelje da se predaju

Zaštitar je od posljedica ozljeda umro u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

U izjavi novinarima voditelj službe Općeg kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke Zvonimir Petrović iznio je ranije tijekom dana više detalja napada u Automat klubu na području Trnja, u Lastovskoj ulici, koji se dogodio u subotu oko 4,30 sati.

"Za sada to kvalificiramo kao tešku tjelesnu ozljedu s posljedicom smrdi. Nakon fizičkog sukoba, osobe su se udaljile u nepoznatom smjeru", rekao je Petrović. Kazao je da je žrtva kaznenog djela bio zaštitar zaposlen u zaštitarskom poduzeću.

"Izuzeli smo neke tragove koji će nam biti vrlo korisni te smo započeli intenzivno kriminalističko istraživanje, koje uključuje i pregled kamera", dodao je voditelj službe Općeg kriminaliteta PU zagrebačke.

Ističe kako ima nekoliko svjedoka napada na zaštitara, koji su se nalazili u samom prostoru. Među svjedocima je i djelatnica automat kluba. Napomenuo je da je zaštitar bio naoružan, ali nije upotrijebio oružje. U subotu prijepodne pozvao je počinitelje koji su bili u bijegu da se predaju policiji. 

Napadači stari 22 i 23 godine, čini se da su poslušali poziv i sami su se (pri)javili policiji, javlja Jutarnji list. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene