Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upala u zlatarnicu

Počinila razbojništvo prijeteći srebrnim pištoljem: Znate li tko je ona?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zagrebačka zamolila je danas javnost za pomoć u potrazi za nepoznatom ženom koju se dovodi u vezu s počinjenjem razbojništva u jednoj zagrebačkoj zlatarnici.

Zagrebačka je policija danas zatražila pomoć građana u rješavanju kaznenog djela u zlatarnici na Starčevićevom trgu, koje se dogodilo još 23. svibnja. Oko podneva tog dana nepoznata je ženska osoba uz prijetnju vatrenim oružjem upala u zlatarnicu i izvršila razbojništvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

>> Dva naoružana muškarca opljačkala poštu u Travnom

Policija je na temelju snimaka nadzorne kamere objavila fotografije nepoznate žene, za koju kažu da ima oko 50 godina. Visoka je oko 160 cm, srednje je tjelesne građe, ima kraću kosu s pramenovima smeđesive boje.

Bila je odjevena u ljubičastu majicu s poludugim rukavima, plave traperice, nosila je sa sobom dvije ukrasne vrećice i torbu svjetlije boje, a prijetila je pištoljem srebrne boje.

Policijska uprava zagrebačka građane moli da, ako imaju neke informacije o ženi s fotografija, o tome obavijeste policiju na broj telefona 192 ili na e-mail zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene