Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opasnosti na moru

Turist teško ozlijeđen nakon skoka u more, policija izdala upozorenje: "Ne smije se..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija upozorava građane i turiste da ne skaču u more s većih visina, pogotovo ako u tome nemaju previše iskustva.

U ljetnom zanosu mladić je u Puli s hridi visoke šest metara skočio u more. Nakon nekoliko trenutaka nalazio se na vodenom skuteru, ali ne kao vozač, već kao unesrećenik kojeg je trebalo prevesti do obale. Ubrzo je završio u bolnici, u kojoj su mu ustanovljene teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje u Puli ŠIRI SE video Jeziv slučaj nasilja, mladići u centru Pule napali vršnjaka: "Utvrđuje se identitet osoba sa snimke" Indijska konoplja Ide kaznena prijava Policija uhvatila ''poduzetnog ratara'': Uzgajao konoplju u šatoru i ormaru

Epilog je to umalo tragičnog nedjeljnog događaja nakon što je 24-godišnji Nizozemac, kao i mnogi drugi prije njega, skočio u more s mjesta koje nije za to predviđeno.

Pročitajte i ovo Brodolomci - 1 Uhvatilo ih nevrijeme FOTO Spasiocima na moru pune ruke posla: Među brodolomcima i djeca, Ministarstvo uputilo važan apel

Pročitajte i ovo Dolores Brenko Škerjanc korisni savjeti Lučka kapetanica ima posebno upozorenje za sve koji su na moru: "Danas smo na malom području naplatili 40 tisuća kuna kazni..."

Kako bi se izbjegli ovakvi tragični događaji, PU istarska upozorava građane i turiste da ne skaču u more s većih visina, pogotovo ako ne znaju kolika je dubina mora. Također upozoravaju da ne skaču u more s mjesta na kojima je to zabranjeno, a posebno se ne preporučuje, naglašavaju, skakanje sa stijena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene