Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je svečana proslava ulaska Hrvatske u Europsku uniju prošla bez incidenta, čini se da je policija imala pune ruke posla negdje drugdje...


'Sve je prošlo bez incidenata, ali je bilo sigurnosnih ugrožavanja', izjavio je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, ne želeći govoriti o detaljima tog slučaja.

Vezani članci Policija izradila fotorobot muškarca Policija izradila fotorobot: Traže muškarca zbog kaznenog djela protiv spolne slobode Izgorjela menza škole Stjepan Radić u Kaštel Štafiliću - 5 Uhićen piroman koji je podmetnuo požar u kojem je izgorjela školska kuhinja u Kaštel Štafiliću, nosio je bocu s benzinom

Na konferenciji za novinare izvješteno je da su policijske mjere osiguranja proslave ulaska Hrvatske u Europsku uniju počele su još 20. lipnja. 25. lipnja policija je u jednom autobusu pronašla 12 pušaka. Kažu da se radi o krijumčarenju oružja iz BiH te da još traju istrage i provjere gdje je oružje točno trebalo završiti.

>> FOTO Iz OVIH će se vozila nadzirati sutrašnja proslava ulaska u EU

Policija je izvijetila i kako je na putu prema Zagrebu zaustavila i uhitila 45-godišnjeg muškarca, državljana RH, s 200 grama TNT-a u automobilu.

Uz ministra Ostojića na konferenciji su govorili glavni ravnatelj policije Vlado Dominić, njegov zamjenik Dražen Vitez, načelnik Ureda za posebne poslove sigurnosti Željko Renić te načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook