Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPAO I POLICAJCE

Stravičan slučaj iz Istre: Danima u stanu držao zatočenu ženu i zlostavljao je, jedva je uspjela pobjeći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Puli je uhićen 30-godišnjak koji je zatočio ženu i elektrošokerom ozlijedio dva policijska službenika.

Pulska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom za kojim je bila raspisana tjeralica zbog sumnje da je prosincu prošle godine zatočio 40-godišnju ženu, koja je nakon nekoliko dana uspjela pobjeći počinitelju.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

Ženu je fizički napao, vezao joj ruke lisicama i zaključao je u stan, a potom ju je u večernjim satima automobilom prevezao u drugi stan na području Pule. Tamo je ženu ponovno fizički napao, prijetio joj je te ju je do 12. prosinca držao zaključanu u jednoj sobi. 

Ispred sobe je postavio kameru koju je povezao sa mobilnim uređajem da bi u svakom trenutku imao nadzor nad njom. U jednom trenutku žena je uspjela iskoristiti nepažnju počinitelja i pobjeći, a kod 30-godišnjaka je ostalo njeno vozilo koje je muškarac neovlašteno uzeo. Njoj je u pulskoj bolnici pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Policijski službenici su 2. veljače uočili počinitelja te se on oglušio na zapovijedi policajaca kada su htjeli provjeriti njegov identitet. On se opirao, ozlijedio ih elektrošokerom i pobjegao.

U četvrak navečer uhitili su 30-godišnjaka i 20-godišnjakinju koja je njemu pružala smještaj da se sakrije od policije. Prilikom uhićenja kod počinitelja policija je pronašla 12,7 grama amfetamina, 7,1 gram marihuane i pet tableta Normabela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene