Obavijesti Video Pretražite Navigacija
hrabra djevojčica sve snimila

Policija uhitila starca s jezive snimke iz Zagreba: Mamio je djevojčice, zvao ih na piće i kolače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabra djevojčica kojoj je prišao 81-godišnjak snimila je njihov razgovor, a policija je muškarca uhitila i prijavila za pokušaj mamljenja djece za zadovoljenje spolnih potreba, potvrdili su nam u PU zagrebačkoj.

"Muškarac je predan pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu", odgovorili su nam iz zagrebačke policije, koja se dala u akciju nakon što se društvenim mrežama počeo širiti jezivi video koji je snimila djevojčica, a u kojem se čuje kako je 81-godišnji muškarac pokušava nagovoriti da ode s njim na piće i kolače. Tražio ju je potom i broj njezine prijateljice, a pitao ju je i u koji razred ide.

Hrabra djevojčica snimala je cijelu interakciju mobitelom, a kameru je usmjerila u napasnikove noge. On ju je prvo pitao u koji razred ide, a zatim rekao i da on "ima dečke tu u školi", ali ne zna joj reći u kojoj. Zatim ju je pitao kako je, a onda joj ponudio da odu na piće.

Pročitajte i ovo Ilustracija sad je iza rešetaka Sramotni napad u Međimurju: 19-godišnjak pretukao i opljačkao slijepog muškarca (46)

"Kad ćemo otići na piće? Na sok neki, kavicu?" uporan je u ispitivanjima školarke koja mu odgovara na to: "A nemojte." On i dalje navaljuje pa je pita zašto ne, a potom joj nudi da odu i na kolače ili koktel. Djevojčicu je tražio i da mu da broj svoje prijateljice. "Trebam nju. Pa, možeš mi dati njezin broj? Pitaj ju, pa ako ti ona kaže da mi daš, onda…", čuje se na snimci kako govori stariji muškarac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene