Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sad je iza rešetaka

Sramotni napad u Međimurju: 19-godišnjak pretukao i opljačkao slijepog muškarca (46)

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
DORH je podignuo optužnicu protiv 19-godišnjaka koji je u Murskom Središću napao, pretukao i opljačkao slijepog čovjeka.

Mladić je 46-godišnjaka napao 9. rujna u Murskom Središću, a Državno odvjetništvo (DORH) priopćilo je kako je 31. listopada podignulo optužnicu protiv njega nakon provedene istrage.

Okrivljenog 19-godišnjaka terete da je prišao muškarcu, koji je slijepa osoba, i kraće vrijeme hodao uz njega, a potom mu gurnuo ruku u džep hlača i uzeo novac.

Pročitajte i ovo Najnovija vijest OČEVID U TIJEKU Sudarili se automobil i teretno vozilo u Splitu: Jedna osoba poginula, dvije prevezene u bolnicu

"Kada je oštećeni 46-godišnjak shvatio da mu je iz džepa oduzet novac, počeo je dozivati pomoć, a okrivljeni 19-godišnjak ga je, tereti ga se, rukama odgurnuo i oborio na tlo te ga dva puta rukom i nogom udario u glavu i tijelo pa pobjegao s novcem", piše DORH.

Mladi napadač je istražnom zatvoru koje mu je Općinski sud u Čakovcu produžio na prijedlog državnog odvjetnika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene