Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Splitu

Sudarila se dva biciklista: Policija traži svjedoke nesreće

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Splitska policija moli svjedoke nesreće koja se dogodila u subotu oko 08:50 da se jave kako bi se rasvjetlile okolnosti nesreće.

U subotu ujutro, na kolniku ulice Šetalište Marina Tartaglie sudarila su se dva biciklista. Jedan je u nesreći ozlijeđen, a drugi se udaljio s mjesta nesreće.

"U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti koje su prethodile navedenom događaju, pozivamo svjedoke prometne nesreće, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o navedenom događaju, da se jave osobno u Postaju prometne policije Split, ili na broj telefona: 021/ 504-010, 021/ 504-036", objavila je splitska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Napad na otoku Trojica pretukla starijeg muškarca jer im je rekao da pomaknu automobil

Aktualno Velika šteta od nevremena: "Voda se dizala meni do razine prsa. Više nisam mogla iz kuće" Lucija Poslončec, Kostel Lucija Poslončec, Kostel Foto: DNEVNIK.hr Robi Martinko, Pregrada Robi Martinko, Pregrada Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Pregradi - 3 Nevrijeme u Pregradi - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Pregradi - 4 Nevrijeme u Pregradi - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Pregradi - 2 Nevrijeme u Pregradi - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nevrijeme u Pregradi - 1 Hrvatska Velika šteta od nevremena: "Voda se dizala meni do razine prsa. Više nisam mogla iz kuće" 1/6 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene