Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama kod Metkovića

Pucnjava na granici: Krijumčario migrante pa pokušao pregaziti policajca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ivana Nobilo/Cropix
Policija iz Metkovića privela je strane državljanine koji su pokušali ilegalno ući u Hrvatsku kod Metkovića.

Granična policija iz Metkovića kod Črapine je uhitila sedmero migranata.

U ranim jutarnjim satima u četvrtak je tijekom akcije nezakonitih migracija pokušala zaustaviti vozilo mađarskih tablica zbog sumnje na krijumčarenje ljudima i nezakonito prelaženje granice.

Pročitajte i ovo Švercao cigarete u gepeku Švicarske registracije Zaradio masnu kaznu: Pokušao u Schengen sa gepekom punim cigareta, no Carina ga spriječila

Tijekom pokušaja zaustavljanja sumnjivog vozila vozač je pokušao pregaziti policajca, koji se bacio na pod kako bi izbjegao udarac i u isto vrijeme pištoljem pucao prema odbjeglom vozaču ne bi li ga zaustavio.

Vozač je zatim pobjegao prema naplatnoj postaji Čarapine na autocestu A10, a policija mu je cijelo vrijeme bila za petama. Kako ga nisu mogli sustići, nakon nekoliko kilometara zaustavila ga je druga policijska ophodnja. U tom su trenutku nepoznati ljudi iskočili iz vozila i pobjegli.

Pročitajte i ovo Granična policija Uhićeni Hrvati Devetero policajaca i carinika hitno poslano u bolnicu: Izloženi zračenju nakon pronalaska radioaktivnog gromobrana?

Nakon što ih je policija uspjela pronaći, privela je sedmero stranih državljana u postaju radi daljnje istrage. Priveden je i krijumčar. Više informacija bit će poznato po završetku istrage i očevida, pišu iz PU dubrovačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene