Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Da se nešto događa' javio građanin

Policija spriječila sukob između tri frakcije BBB-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je u Sesvetama spriječila sukob između tri frakcije navijača Dinama.

Policija je privela 85 navijača, a zbog posjedovanja hladnog oružja, teleskopskih palica i boksera, zadržala je njih trojicu koje bi tijekom današnjeg dana trebala dovesti pred sesvetski Prekršajni sud.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Razgovarao s grčkim kolegom Odlične vijesti za navijače u Grčkoj, Plenković otkrio detalje: "Zaista očekujem u sljedećih nekoliko dana velike pomake" Uhićeni huligani BBB - 1 Neredi u Grčkoj Odvjetnik navijača o rezultatima analize: Otkrio što slijedi nakon što na noževima nisu pronađeni tragovi BBB-ovaca

>> Frakcije BBB-a dogovorile tučnjavu, 85 privedenih

>> GOL.hr otkriva koga su Boysi tražili: 'Mamićevci' skrili transparente?

Iako u policiji kao razlog planiranog obračuna navode razmimoilaženje u mišljenjima između navijačkih udruga, doznaje se da su pripadnici dviju frakcija, Agram Crew i No Profit, odlučile napasti treću, 'Soviće' iz Sesveta, i to zato što sesvetska udruga posjećuje Dinamove utakmice, a spomenute dvije ih bojkotiraju.

Interventna policija reagirala je po dojavi jednog građana te je oko 17 sati u Sesvetama, u neposrednoj blizini prostorija koje koristi navijačka frakcija 'Sovići', ali i sesvetska HVIDR-a, privela 85 Dinamovih navijača, među njima i jednog maloljetnika.

Svi privedeni su, kako se doznaje, pripadnici frakcija Agram Crew i No Profit, dakle napadača, dok u vrijeme njihova privođenja u prostorijama nije bilo nikoga od 'Sovića'.

Sva trojica od ranije su poznata policiji, pri čemu su 32-godišnjak i 22-godišnjak evidentirani zbog kaznenih djela nanošenja teških ozljeda i nasilničkog ponašanja, a jedan od njih ima i aktivnu zabranu posjeta športskim natjecanjima zbog sudjelovanja u navijačkim neredima u svibnju prošle godine za odigravanja utakmice između Hajduka i Dinama. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene