Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u tijeku

Nestao tijekom šetnje sa psom: Pronađena jakna Darka Betlacha, oglasila se i policija

Pronađena je jakna 35-godišnjeg Darka Betlacha, za kojim još uvijek traje potraga nakon što je nestao u subotu.

Pored korita rječice Šumetlice pronađena je jakna za koju je obitelj potvrdila da pripada Darku Betlachu.

"Jučer (15. svibnja), oko 18 sati, u Visokoj Gredi, u potoku Šumetlica, pronađena je jakna koja sukladno potvrdi člana obitelji pripada nestalom", stoji u priopćenju brodsko-posavske policije.

Podsjetimo, za 35-godišnjim Betlachom traga se od subote, kada je nestao nakon što je sa psom otišao u šetnju iz obiteljske kuće u Cerniku i nije se vratio. Pas se u međuvremenu vratio.

Pročitajte i ovo Filip Valentić Ne gubi se nada Detalji potrage za Darkom: "Kiša sve otežava, rječice su postale bujice"

U potrazi sudjeluju policijski službenici temeljne, kriminalističke i interventne policije, kao i vodiči sa službenim psima, zajedno s pripadnicima HGSS-a, dobrovoljnih vatrogasnih društava, lovačkih društava, odnosno udruga, mnoštvom mještana i drugih građana.

Unazad dva dana pretraženo je nekoliko desetaka kilometara užeg i šireg područja od mjesta nestanka (Cernik), a pretragu dodatno otežava kiša.

 

Filip Valentić, načelnik Policijske postaje Nova Gradiška, za Dnevnik Nove TV rekao je da je razgovarao s Betlachovom suprugom i da mu je ona rekla da za njega nije tipično da ode i da se ne javi.

"Ovo nije njegov modus operandi. Razgovarali smo s obitelji, s mještanima i sa svim osobama koje bi nam mogle dati korisna saznanja kako bi potraga imala pozitivan ishod", dodao je.

Policija poziva građane da ako imaju saznanja o nestalom obavijeste najbližu policijsku postaju, odnosno nazovu na brojeve telefona 192 ili 112. Također, informaciju mogu dostaviti i na e-mail nestali@nestali.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene