Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Slavonskom Brodu

Dodirivao ih, gledao i slao im poruke: Priveden nastavnik osnovne škole

Brodsko-posavska policija privela je nastavnika kojeg su učenice osmog razreda prijavile zbog neprimjerenog ponašanja.

Brodsko-posavska policija privela je nastavnika Osnovne škole Bogoslava Šuleka iz Slavonskog Broda kojeg su zbog neprimjerenog ponašanja prijavile učenice osmog razreda.

"Istraga je u tijeku i zbog osjetljivosti teme povezane s maloljetnim osobama u ovom trenutku ne možemo dati više podataka", rekao je Hini u srijedu glasnogovornik Policijske uprave Tomislav Kovačević te potvrdio tek da je osumnjičeni jučer priveden.

Pročitajte i ovo Gužve na cestama - 15 HAC poslao upute Pripazite! Očekuju se velike gužve u prometu, poznato gdje se očekuju poteškoće i zastoji

Lokalni medij PlusPortal piše da je nastavnik učenice neprimjereno dodirivao i gledao te im upućivao neprimjerene poruke. Tvrde da za sve imaju dokaze, a prozvani je nastavnik navodno priznao sve osim fizičkog kontakta s učenicima.

Kako PlusPortal doznaje od roditelja, koji su željeli ostati anonimni, razrednica je promptno reagirala na šokantne optužbe te je, postupivši prema protokolu, odmah o svemu informirala stručnu službu škole, kao i ravnateljicu, koja je slučaj prijavila svim nadležnim službama.

Iz Osnovne škole Bogoslava Šuleka Hini su odgovorili da ravnateljica o tom slučaju neće davati izjave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene