Vatrogasci su nedavno oduševili objavom na Facebooku u kojem su svoju opremu poslagali u sklopu Tetris Challengea, a sad su im odgovorili i policajci.

Galerija


Nakon što je Vatrogasna postaja Zagreb na svojem Facebook profilu prije nešto više od tjedan dana objavila fotografiju na kojoj je prikazana sva oprema jednog vatrogasnog vozila, stigao je odgovor od policije. 

Vezani članci Ilustracija E, nećeš, razbojniče! Krao u trgovini pa napao zaštitara koji ga je uhvatio na djelu Korona plesni izazov Korona plesni izazov ne zaobilazi nikoga: Pogledajte snimke koje će vam izmamiti osmijeh na lice

I oni su se pridružili Tetris Challengeu. U objavi na Facebooku napisali su kako su prihvatili izazov i uzvratili udarac u "nekoliko levela". Svoju opremu složili su policajci iz PU istarske. Na slici je i "uhićenik" koji, kako kažu, nije ozlijeđen tijekom snimanja.  

A potom su izazvali i vojsku...  Vatrogaci su zahvalili policiji što je prihvatila njihov izazov. A usput su ih malo podboli. 

"Bolje ikad nego nikad. Prihvacamo i mi vaš izazov za NOVI LEVEL i pozivamo Vas da dođete sa vašim klincima danas u Vatrogasnu postrojbu Zagreb (Savska 1) na “Dan otvorenih vrata “ gdje i vaši najmanji mogu razgledati djeci omiljena vatrogasna vozila i opremu, a i slikati se na najpopularnijem TetrisChalenge!", napisali su. 

  

I vatrogasci i policija izazvali su lavinu pozitivnih komentara pa će MORH imati težak zadatak nadmašiti ih kreativnošću.  

Svoj "tetris" složila je i ekipa Hitne iz Sv. Ivana Zeline.

 

 

  

 

Tetris Challenge pokrenut je početkom rujna u Zürichu, kada je lokalna policija objavila prvu fotografiju opreme jednog policijskog vozila.

Na izazov su ubrzo počele odgovorati vatrogasne postrojbe i druge hitne organzacije te objavljivati fotografije svoje opreme.

"#TetrisChallenge je ubrzo postao viralni hit među svjetskim organzacijama zaštite i spašavanja koje na taj način dobivaju medijski prostor za širenje promotivnih kampanja",  rekli su u Vatrogasnoj postaji Zagreb.