Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Širi se izazov

Policija uzvratila vatrogascima: Prihvatili Tetris Challenge pa "složili" i uhićenika. Javila se i zelinska Hitna

Policijski Tetris Challenge (Foto: Facebook) - 3
Policijski Tetris Challenge (Foto: Facebook) - 3 Facebook
Aktualno Galerija Policijski Tetris Challenge (Foto: Facebook) - 3 Policijski Tetris Challenge (Foto: Facebook) - 3 Foto: Facebook Policijski Tetris Challenge (Foto: Facebook) - 1 Policijski Tetris Challenge (Foto: Facebook) - 1 Foto: Facebook Policijski Tetris Challenge (Foto: Facebook) - 2 Policijski Tetris Challenge (Foto: Facebook) - 2 Foto: Facebook Tetris Challenge Vatrogasne postaje Zagreb (Foto: Dnevnik.hr) Tetris Challenge Vatrogasne postaje Zagreb (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Policijski Tetris Challenge (Foto: Facebook) - 4 Galerija 1/5 >>
Vatrogasci su nedavno oduševili objavom na Facebooku u kojem su svoju opremu poslagali u sklopu Tetris Challengea, a sad su im odgovorili i policajci.

Nakon što je Vatrogasna postaja Zagreb na svojem Facebook profilu prije nešto više od tjedan dana objavila fotografiju na kojoj je prikazana sva oprema jednog vatrogasnog vozila, stigao je odgovor od policije. 

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

I oni su se pridružili Tetris Challengeu. U objavi na Facebooku napisali su kako su prihvatili izazov i uzvratili udarac u "nekoliko levela". Svoju opremu složili su policajci iz PU istarske. Na slici je i "uhićenik" koji, kako kažu, nije ozlijeđen tijekom snimanja.  

A potom su izazvali i vojsku...  Vatrogaci su zahvalili policiji što je prihvatila njihov izazov. A usput su ih malo podboli. 

"Bolje ikad nego nikad. Prihvacamo i mi vaš izazov za NOVI LEVEL i pozivamo Vas da dođete sa vašim klincima danas u Vatrogasnu postrojbu Zagreb (Savska 1) na “Dan otvorenih vrata “ gdje i vaši najmanji mogu razgledati djeci omiljena vatrogasna vozila i opremu, a i slikati se na najpopularnijem TetrisChalenge!", napisali su. 

  

I vatrogasci i policija izazvali su lavinu pozitivnih komentara pa će MORH imati težak zadatak nadmašiti ih kreativnošću.  

Svoj "tetris" složila je i ekipa Hitne iz Sv. Ivana Zeline.

 

 

  

 

Tetris Challenge pokrenut je početkom rujna u Zürichu, kada je lokalna policija objavila prvu fotografiju opreme jednog policijskog vozila.

Na izazov su ubrzo počele odgovorati vatrogasne postrojbe i druge hitne organzacije te objavljivati fotografije svoje opreme.

"#TetrisChallenge je ubrzo postao viralni hit među svjetskim organzacijama zaštite i spašavanja koje na taj način dobivaju medijski prostor za širenje promotivnih kampanja",  rekli su u Vatrogasnoj postaji Zagreb.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene