Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NERED na autocesti

VIDEO Policija objavila nove snimke nezapamćenog divljaštva i brutalne tučnjave navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija u nedjelju poslijepodne na svojim je stranicama objavila nove snimke kaosa na autocesti A1.

Skupa s ponovljenim službenim informacijama o kaosu na autocesti A1 do kojeg je došlo u subotu navečer, zagrebačka policija u nedjelju poslijepodne objavila je nove snimke s mjesta događaja.

"Oko 1600 navijača HNK Hajduk u autobusima, kombi vozilima i osobnim automobilima s utakmice u Zagrebu, samoinicijativno je stalo na autocesti A1 kod odmorišta Desinec i na taj način blokiralo sve trake autoceste u smjeru Karlovca, a potom ih je, oglušivši se na njihova upozorenja i naredbe, nekoliko stotina napalo tjelesnom snagom i predmetima pogodnim za nanošenje ozljeda, policijske službenike iz više policijskih uprava koji su ih pratili", naveli su.

 

"Policijski su službenici radi odbijanja napada na sebe prema više osoba uporabili sredstva prisile, uključujući i vatreno oružje, nakon čega je praćena kolona ponovno stavljena pod nadzor. U tijeku je identifikacija i privođenje osumnjičenika za kaznena djela i prekršaje", ističu u PUZ-u.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić rekao je da je policija djelovala već od 16 sati prije utakmice. "Ništa nije ukazivalo da može doći do ovog incidenta", naglasio je Rašić.

Pročitajte i ovo PUZ OGLASIO SE I DORH Policija otkrila nove detalje o makljaži na autocesti: "Sve ukazuje na to da je njihov napad bio pomno pripreman i dogovoren"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEKUJE SE KONFERENCIJA ZA MEDIJE Operiran muškarac ranjen u sukobu pripadnika Torcide i policije: "Ne očekujemo da bi oporavak bio kompliciran"

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene