Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite se

Zagrebačka policija moli pomoć građana: Prepoznajete li osobe s fotografija?

Policija moli za pomoć - Osoba 1
Policija moli za pomoć - Osoba 1 PU Zagrebačka
Aktualno Galerija Policija moli za pomoć - Osoba 1 Policija moli za pomoć - Osoba 1 Foto: PU Zagrebačka Policija moli za pomoć - Osoba 1 Policija moli za pomoć - Osoba 1 Foto: PU Zagrebačka Policija moli za pomoć - Osoba 1 Policija moli za pomoć - Osoba 1 Foto: PU Zagrebačka +0 Policija moli za pomoć - Osoba 2 Galerija 1/4 >>
Zagrebačka policija moli za pomoć u slučaju gdje je nepoznati počinitelj 18. kolovoza na relaciji od Radničke ceste do Heinzlove ulice napravio krađu i računalnu prevaru. Policija sumnja kako dvojac s fotografije raspolaže informacijama o navedenim kaznenim djelima.

Policija u Zagrebu moli građane za pomoć. Prošle godine 18. kolovoza nepoznati počinitelj na relaciji od Radničke ceste do Heinzlove ulice počinio je kazneno djelo krađe i računalne prijevare.

Na fotografijama se nalaze dvije osobe. Žena je odjevena u bijelu majicu, bijelu dužu košulju, crne kratke hlače, na glavi je nosila crni šešir te je imala obuvene crne tenisice.

Pročitajte i ovo Denis Lovrović Fotoreporter po pozivu Preminuo fotoreporter Denis Lovrović: "Bio je jedan od najboljih"

Pročitajte i ovo Ilustracija Uočili metu Novi američki napad na hutiste: Iskoristili su priliku

Druga nepoznata osoba bila je odjevena u bijelu majicu kratkih rukava, bijele kratke hlače, na glavi je nosila bijeli šešir sa smeđom špagom, imala je obuvene crne tenisice te je nosila crnu torbicu preko ramena.

Za osobe s fotografija policija smatra da imaju saznanja o navedenim kaznenim djelima.

"Ako građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i na broj telefona 01 2302 122", stoji u objavi PU Zagrebačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene