Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro ga pogledajte

VIDEO Policija traži pomoć građana, ni traga drskom razbojniku: "Dajte da pogledam te zlatne lančiće"

Aktualno Galerija Pljačka u Sesvetama - 8 Pljačka u Sesvetama - 8 Foto: DNEVNIK.hr Pljačka u Sesvetama - 7 Pljačka u Sesvetama - 7 Foto: DNEVNIK.hr Pljačka u Sesvetama - 6 Pljačka u Sesvetama - 6 Foto: DNEVNIK.hr Pljačka u Sesvetama - 5 Pljačka u Sesvetama - 5 Foto: DNEVNIK.hr +4 Pljačka u Sesvetama - 4 Galerija 1/9 >>
Zagrebačka policija zamolila je građane za pomoć u potrazi za muškarcem koji je početkom mjeseca opljačkao zlatarnicu u Ninskoj ulici u Sesvetama. Vlasnik zlatarnice tada je bio objavio i snimku pljačke, a za DNEVNIK.hr opisao je što se točno dogodilo.

Muškarac je starosti oko 30 godina, visine oko 170 cm, srednje tjelesne građe, ima bradu i brkove, u vrijeme pljačke bio je odjeven u kariranu košulju i traper hlače, obuven u crne tenisice s bijelim potplatom, a na glavi je nosio tamnu kapu i naočale. Policija moli sve građane koji imaju korisne informacije o njemu da se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Vlasnik zlatarnice (46) za DNEVNIK.hr detaljno je opisao što se dogodilo u utorak 1. kolovoza oko 16:15 kad je na njegova vrata pozvonio pljačkaš.

"Tražio je da pogleda zlatne lančiće. Kako sam navečer trebao putovati, već sam sve pospremio u jedan omot - i lančiće i narukvice zajedno. Pokazao mi je koji bi lančić htio i dok sam ga ja uzimao i krenuo mu ga dati, on je izvadio sprej i pošpricao mi oči. Uzeo je omot s nakitom i istrčao kroz vrata, koja je samo pritvorio. Da ih je zatvorio do kraja, ne bih mogao izaći", ispričao nam je tada Tihomir Macan-Zvonar.

Šteta je oko 50.000 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene