Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jeste li vidjeli allsu?

Policija intenzivno traga za sirijskom djevojčicom, MUP objavio profil u evidenciji nestalih

Sirijac koji je tvrdio da ga je policija razdvojila od kćeri (Foto: Twitter)
Sirijac koji je tvrdio da ga je policija razdvojila od kćeri (Foto: Twitter) Foto: Platforma X
"Ne da smo prekinuli potragu, nego se nastavlja i objavit će se prema pravilima struke'', poručio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirajući slučaj nestale sirijske djevojčice Allse.

"Policija je istraživala prema svim obavijestima i koordinatama koje je imala. Sve što su poduzeli ne potvrđuje niti jednu od priča koje su se pojavile u javnosti'', rekao je Božinović naglasivši da je hrvatska policija sama kontaktirala bosanskohercegovačku stranu. ''Oni su dobili informaciju od oca deveti ili deseti dan nakon što se to dogodilo'', rekao je ministar.

Pročitajte i ovo Granična policija - 3 velika akcija u BiH Akcija piramida: Razbijena mreža krijumčara ilegalnih migranata Ilustracija najmanje 5 mrtvih Strava u Engleskom kanalu: Više ljudi utopilo se pokušavajući doći iz Francuske

MUP je priopćio da nastavljaju potragu za djevojčicom i da provjeravaju sve dostupne informacije. U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba objavili su profil Allse.

Podsjetimo, potresni apel Sirijca koji traži svoju petogodišnju kćer izazvao je veliku pažnju javnosti. Sirijac tvrdi da ga je hrvatska policija razdvojila od kćeri te mu razbila mobitel, dok policija opovrgava njegovu priču. Jučer je na sastanku s pripadnicima granične policije Sirijac zatražio azil, a sljedeća adresa trebala bi mu biti Prihvatilište za tražitelje azila u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene