Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno su prijavljeni

Policija identificirala još trojicu napadača na novinare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibensko-kninska policijska uprava priopćila je da je identificirala još trojicu sudionika napada na novinarsku ekipu tijekom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Čavoglavama, koje će prekršajno prijaviti.

Identificirani su 57-godišnjak iz Splita, 63-godišnjak iz Zagreba i 58-godišnjak iz Otavica, protiv kojih će policija podnijeti prekršajne prijave.

Pročitajte i ovo Umro Terry Anderson Terry Anderson "Neki od njih su bili zli i psihopati": Umro novinar koji je sedam godina bio talac u libanonskom građanskom ratu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

U priopćenju PU šibensko-kninske ističe se da policija i dalje radi na identifikaciji napadača na ekipu javne televizije i počinitelja drugih kažnjivih radnji na proslavi u Čavoglavama.

>> Niske kazne: Do 3 tisuće za zabranjena obilježja

Policija je još jučer identificirala dvojicu napadača te protiv 24-godišnjaka iz Vukovara podnijela kaznenu, a protiv 28-godišnjaka iz Dugopolja prekršajnu prijavu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene