Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena grupa migranata

Drama kod Nove Gradiške: Policajci hvatali migrante pa im se zapalio automobil, intervenirali i vatrogasci

Zapalio se policijski automobil - 2
Zapalio se policijski automobil - 2 Čitatelj
Aktualno Galerija Zapalio se policijski automobil - 1 Zapalio se policijski automobil - 1 Foto: Čitatelj +0 Zapalio se policijski automobil - 2 Galerija 1/2 >>
Brodsko-posavske policije u utorak ujutro zaprimili su dojavu da se na području Štivice, nedaleko od Nove Gradiške, kreće grupa migranata. Policajci su izašli na teren, no na putu prema mjestu dojave zapalilo im se vozilo. Vatru su ugasili vatrogasci DVD-a Štivica.

U utorak oko 9 sati ujutro brodsko-posavskoj policiji je prijavljeno da se selom Štivice, u blizini Nove Gradiške, kreće grupa migranata. Policajci su izašli na intervenciju, no na putu do mjesta dojave zapalilo im se vozilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija kontrola prometa Gužva na autocesti A1: Policija provodila akciju Ilustracija kazneno prijavljen U Slavoniji uhvaćen Portugalac, prevozio je migrante

Iz PU brodsko-posavske su za DNEVNIK.hr objasnili da se zapalio motor policijskog vozila, a policijski su službenici pomogli vatrogascima DVD-a Štivice ugasiti požar. Dodaju da nitko nije ozlijeđen, a policajci su na vrijeme izašli iz automobila.

U međuvremenu je druga ophodnja u Štivicama pronašla grupu od 16 migranata, među kojima je bilo i djece, i odvela ih u službene prostorije. ''Slijedi daljnja procedura u okviru Zakona o strancima i utvrđivanje svih okolnosti'', rekli su nam iz policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene