Brodsko-posavske policije u utorak ujutro zaprimili su dojavu da se na području Štivice, nedaleko od Nove Gradiške, kreće grupa migranata. Policajci su izašli na teren, no na putu prema mjestu dojave zapalilo im se vozilo. Vatru su ugasili vatrogasci DVD-a Štivica.

Galerija


U utorak oko 9 sati ujutro brodsko-posavskoj policiji je prijavljeno da se selom Štivice, u blizini Nove Gradiške, kreće grupa migranata. Policajci su izašli na intervenciju, no na putu do mjesta dojave zapalilo im se vozilo.

Vezani članci Privođenje muškarca koji je u Medulinu metalnom šipkom napao susjedu - 2 Muškarac koji je metalnom šipkom brutalno pretukao 62-godišnju susjedu otprije poznat policiji Sa ličke Plješivice spašena trudnica, dvoje djece i dva muškarca Policija spasila migrante u Lici, među njima dvoje djece i trudnica

Iz PU brodsko-posavske su za DNEVNIK.hr objasnili da se zapalio motor policijskog vozila, a policijski su službenici pomogli vatrogascima DVD-a Štivice ugasiti požar. Dodaju da nitko nije ozlijeđen, a policajci su na vrijeme izašli iz automobila.

U međuvremenu je druga ophodnja u Štivicama pronašla grupu od 16 migranata, među kojima je bilo i djece, i odvela ih u službene prostorije. ''Slijedi daljnja procedura u okviru Zakona o strancima i utvrđivanje svih okolnosti'', rekli su nam iz policije.