Reanimacija (Ilustracija: Getty)
Reanimacija (Ilustracija: Getty)

Pulski policijski službenici spasili život djelatniku benzinske postaje Rogovići kraj Pazna.


Policijski službenici Bojan Milovanović i Goran Šurlan oko 15:40 sati ušli su prodajni prostor benzinske postaje u Rogovićima kraj Pazina i zatekli djelatnika benzinske koji je ležao na podu, gušeći se, dok je druga djelatnica u panici zvala pomoć.

Vezani članci Ilustracija Na oglasniku našla telad, uplatila tisuće eura i onda joj se dogodila najgora noćna mora Izvlačenje automobila iz mora Poznati novi detalji pada auta u more: Pijani vozač pogrešno skrenuo, žena se utopila

Odmah su prišli 26-godišnjem muškarcu, započeli reanimaciju, oslobodili mu dišne puteve i održavali ga na životu punih pola sata do dolaska hitne medicinske pomoći.

''Nismo se odvajali od njega sve do dolaska djelatnika hitne medicinske pomoći. Odahnuli smo kad smo mu uspjeli osloboditi dišne puteve i kad je počeo disati'', rekao je policijski službenik Goran.

''Bili smo jako sretni kad smo čuli da je muškarac dobro i da je nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu. Sreća je da smo naišli u pravom trenutku i spriječili da se uguši'', dodao je Bojan Milovanović.

Policijski službenici još su jednom pokazali humanost, spretnost i spremnost da u svakoj prilici pomognu i spase ljudski život, priopćili su iz PU istarske.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju