Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli ga pored rijeke

Ležao u travi i zapomagao: Policajci pomogli migrantu sa slomljenom nogom, mora na operaciju

Migranti (Foto: AFP)
Migranti (Foto: AFP) Foto: Afp
Granični policajci iz Cetingrada u utorak poslijepodne su uz rijeku Koranu u mjestu Bogovolji pronašli 30-godišnjeg migranta sa slomljenom nogom te do njega doveli hitnu pomoć koja ga je odvela u karlovačku bolnicu, doznaje se u MUP-u.

Policija je izvijestila da su "prilikom osiguranja i nadzora državne granice" oko 13 sati u Bogovolji, uz rijeku Koranu pronašli muškarca kako leži u travi s ozlijeđenom nogom i glasno zapomaže tražeći pomoć.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Noga mu je bila imobilizirana s dva drvena štapa i omotana trakom pa su policajci zatražili intervenciju karlovačke Hitne medicinske pomoći koja je stigla oko 13.45.

"S obzirom da je mjesto na kojem se ozlijeđena muška osoba nalazila bilo neprohodno za vozila, policijski su službenici djelatnike medicinske pomoći pješice doveli do ozlijeđene osobe kako bi joj pružili prvu pomoć. Potom su zajedničkim snagama ozlijeđenu mušku osobu donijeli do vozila hitne medicinske pomoći kojima je prevezen u bolnicu u Karlovcu", izvijestio je MUP na svojoj internetskoj stranici.

Navode i da ozlijeđeni migrant nije imao dokumente, a da je prema njegovoj izjavi riječ o 30-godišnjem državljaninu Pakistana.

"Liječnici su u bolnici konstatirali puknuće bedrene kosti zbog čega će muškarac biti podvrgnut operativnom zahvatu. Policija utvrđuje sve okolnosti ovog događaja", ističu u MUP-u. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene