Poželite li danas doći iz Trogira u Kaštela, nemojte pratiti putokaze. Zbog greške Hrvatskih cesta završit ćete u Šibeniku.


Na velikom raskrižju u Trogiru, točnije u Planom, konačno su postavljeni semafori, no cijeli projekt, čini se, ipak nije mogao proći bez greške.

Vezani članci Pogrešan datum na službenoj stranici Zorana Milanovića Čekaj, koji je ono datum? Pokrenuta je službena stranica novog predsjednika – a na njoj odmah nekoliko pogrešaka Gradnja Pelješkog mosta - 2 Dijelovi čelične konstrukcije Pelješkog mosta kreću iz Kine prema Hrvatskoj

Naime, uz nove semafore pogrešno su postavljeni putokazi. Konkretno, Šibenik i Kaštela koji se nalaze u suprotnim smjerovima od ovog raskrižja, prema putokazima se nalaze u istom smjeru.

Što ne valja na ovoj slici?

Do Šibenika se doista, kao što i stoji na putokazu, može doći skretanjem lijevo, no u Kaštela se dolazi skretanjem desno.

Odgovor na ovu zavrzlamu potražili smo u Hrvatskim cestama gdje nam je glasnogovornica Tamara Pajić rekla kako se trenutno radi na otklanjanju i zamjeni spornog putokaza, a uskoro će biti poznato i zašto je došlo do greške.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook