Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužan dan

VELIKA FOTOGALERIJA "Bio je novinarčina s velikim N": Od Bage se oprostili obitelj, prijatelji, kolege, političari...

Aktualno Galerija Komemoracija za Mislava Bagu - 33 Komemoracija za Mislava Bagu - 33 Foto: Nova TV Komemoracija za Mislava Bagu - 32 Komemoracija za Mislava Bagu - 32 Foto: Nova TV Komemoracija za Mislava Bagu - 31 Komemoracija za Mislava Bagu - 31 Foto: Nova TV Komemoracija za Mislava Bagu - 30 Komemoracija za Mislava Bagu - 30 Foto: Nova TV +28 Komemoracija za Mislava Bagu - 29 Galerija 1/33 >>
Na Muzičkoj akademiji u Zagrebu održala se komemoracija za preminulog novinara, reportera i urednika Nove TV Mislava Bagu.

U koncertnoj dvorani Blagoje Bersa na Muzičkoj akademiji održala se komemoracija za preminulog višestruko nagrađivanog novinara, reportera i urednika Nove TV Mislava Bagu. Na komemoraciju su došli brojni Bagini kolege, prijatelji i političari, koji su se upisali u Knjigu žalosti.

Pročitajte i ovo Komemoracija za novinara Inoslava Beškera Inoslav Bešker Komemoracija za novinarskog erudita i profesora: "Bio je naš čuvar od gluposti'' Komemoracija za žrtve dječjeg ratnog logora u Sisku u vrijeme NDH Tužna obljetnica Održana komemoracija za žrtve dječjeg logora u Sisku: "Mnoga su djeca stradala, no velik je broj usvojen i spašen"

Među ostalima, ondje su bili novinarka Ana Maria Vuković, novinar Domagoj Novokmet te predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Hrvoje Zovko i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić. "On je bio novinarčina s velikim N", rekao je čelnik HND-a Hrvoje Zovko. Ondje je stigla i Maja Sever, televizijska urednica, novinarka, predsjednica Sindikata novinara i predsjednica Europske federacije novinara.

Na komemoraciju su stigli predsjednik Zoran Milanović te gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević

Tko je sve došao na komemoraciju za Mislava Bagu možete pogledati u velikoj fotogaleriji

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene