Na Muzičkoj akademiji u Zagrebu održala se komemoracija za preminulog novinara, reportera i urednika Nove TV Mislava Bagu.

Galerija Komemoracija za Mislava Bagu Komemoracija za Mislava Bagu - 2 Komemoracija za Mislava Bagu - 3 +72 Komemoracija za Mislava Bagu - 4

U koncertnoj dvorani Blagoje Bersa na Muzičkoj akademiji održala se komemoracija za preminulog višestruko nagrađivanog novinara, reportera i urednika Nove TV Mislava Bagu. Na komemoraciju su došli brojni Bagini kolege, prijatelji i političari, koji su se upisali u Knjigu žalosti.

Vezani članci Posljednji ispraćaj Mislava Bage - 2 Emotivan oproštaj od Mislava Bage: "Bio je najbolji čovjek među novinarima" Posljednji ispraćaj Mislava Bage - 3 VELIKA FOTOGALERIJA Brojni političari, kolege i prijatelji oprostili se od Mislava Bage na zagrebačkom Krematoriju

Među ostalima, ondje su bili novinarka Ana Maria Vuković, novinar Domagoj Novokmet te predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Hrvoje Zovko i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić. "On je bio novinarčina s velikim N", rekao je čelnik HND-a Hrvoje Zovko. Ondje je stigla i Maja Sever, televizijska urednica, novinarka, predsjednica Sindikata novinara i predsjednica Europske federacije novinara.

Na komemoraciju su stigli predsjednik Zoran Milanović te gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević

Tko je sve došao na komemoraciju za Mislava Bagu možete pogledati u velikoj fotogaleriji

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju