Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras premijera

Pogledajte spot Nove TV za Zakladu Ana Rukavina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV odnedavno je postala partner Zakladi Ana Rukavina. Tako ćete u našem programu 16. prosinca imati priliku gledati prijenos šestog po redu humanitarnog koncerta 'Želim život'. Za početak suradnje snimili smo i promotivni spot.

Prije pet godina Ana Rukavina sve svoje želje sažela je u te dvije riječi a one danas nose naziv humanitarne akcije koja je do sada spasila 13 života.

'Naša misija zajedno sa Zakladom je da širimo svijest o ulozi svakog građana RH u borbi protiv ove opake bolesti', kazala je direktorica marketinga i PR-a Nove TV Sanja Čengić.

Povodom odnedavnog partnerstva sa zakladom Ana Rukavina zvijezde Nove tv snimile su promotivni spot. 'Zaklada Ana Rukvina je ta koja je uspjela ujedniti cijelu Hrvatsku, Nova TV je ponosan partner i u svom najgledanijem treminu prenosit će koncert Želim život, svi možemo pomoći i uključiti se', rekla je voditeljica Dnevnika Nove TV Marija Miholjek.

Uključiti se možete već sada pozivom na broj telefona 060 9000. Premijeru spota možete pogledati večeras u našem programu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene