Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kraj plaže Žaborić

FOTO/VIDEO Spektakularni prizori: Pogledajte nesvakidašnje snimke gašenja požara kod Šibenika

Aktualno Galerija Kanaderi kod Šibenika Kanaderi kod Šibenika Foto: DNEVNIK.hr Kanaderi kod Šibenika - 1 Kanaderi kod Šibenika - 1 Foto: DNEVNIK.hr Kanaderi kod Šibenika - 2 Kanaderi kod Šibenika - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Kanaderi kod Šibenika - 3 Galerija 1/4 >>
U trenucima gašenja požara u blizini Vrpolja nastale su spektakularne snimke kanadera koji je vodu zagrabio u blizini plaže Žaborić kod Šibenika.

Veliki požar koji je buknuo na području Vrpolja, sa sobom je odnio oko 100 hektara guste borove šume. U gašenju vatrene stihije sudjelovalo je više od 60 vatrogasaca s 24 vozila, a pomoć vatrogascima iz zraka su pružili jedan kanader i tri Air Tractora.

Hrvatska vatrogasna zajednica izvijestila je kako je požar pod kontrolom te da je gašenje u tijeku. "Požar koji se danas uslijed jačanja vjetra ponovno aktivirao u 13:04 sati je pod kontrolom vatrogasaca. Zračne snage napustile su požarište u 15:22 sati, a u intervenciji gašenja sudjeluje 38 vatrogasaca s 15 vatrogasnih vozila", izvijestili su.

U trenucima gašenja požara nastale su spektakularne snimke kanadera koji je vodu grabio u blizini plaže Žaborić kod Šibenika. Nesvakidašnje fotografije i snimke možete pogledati u galeriji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene