Klinika za dječje bolesti Zagreb, popularna Klaićeva bolnica, dosjetila se kako malim pacijentima olakšati snimanje magnetskom rezonancom. Djeca će se lakše umiriti u podmornici među šarenim ribicama nego u sivo-bijelom uređaju.

Galerija MR kao podmornica u Klaićevoj bolnici (Foto: Facebook) MR kao podmornica u Klaićevoj bolnici (Foto: Facebook) +0 MR kao podmornica u Klaićevoj bolnici (Foto: Facebook)

''Pogledajte našu podmornicu!
Do prije nekoliko dana bio je to sivo-bijeli uređaj za magnetnu rezonanciju u čijem tunelu djeca tijekom snimanja nerijetko moraju provesti i više od 25 minuta i pritom se niti malo ne pomaknuti. Upravo zbog toga djecu do 6 godina vrlo često moramo uvesti u opću anesteziju.
Prije dva dana naši su djelatnici prvi put uspjeli snimiti dječaka od 4 godine BEZ opće anestezije zahvaljujući priči i dojmu da će ploviti podmornicom među šarenim ribicama.
Hvala svima koji su nam pomogli Izone.agency u stvaranju ove dojmljive kreacije i lijepih priča koje tek slijede!'' objavila je Bolnica na Facebooku.

Vezani članci Klinci i hrana Njihove reakcije su neprocjenjive! Roditelji podijelili preslatke snimke djece koja će vam uljepšati dan Klaićeva bolnica Više od 100 hospitalizirane djece u Klaićevoj na COVID odjelu

''Tako se radi posao koji se voli! Tako se vole maleni pacijenti!'' samo je jedan od brojnih komentara oduševljenih roditelja.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju