Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šarene ribice i hobotnice

''Pogledajte našu podmornicu!'': Klaićeva bolnica uredila magnetsku rezonanciju, prvi put snimili dijete (4) bez anestezije

MR kao podmornica u Klaićevoj bolnici (Foto: Facebook)
MR kao podmornica u Klaićevoj bolnici (Foto: Facebook) Facebook
Aktualno Galerija MR kao podmornica u Klaićevoj bolnici (Foto: Facebook) MR kao podmornica u Klaićevoj bolnici (Foto: Facebook) Foto: Facebook MR kao podmornica u Klaićevoj bolnici (Foto: Facebook) MR kao podmornica u Klaićevoj bolnici (Foto: Facebook) Foto: Facebook +0 MR kao podmornica u Klaićevoj bolnici (Foto: Facebook) Galerija 1/3 >>
Klinika za dječje bolesti Zagreb, popularna Klaićeva bolnica, dosjetila se kako malim pacijentima olakšati snimanje magnetskom rezonancom. Djeca će se lakše umiriti u podmornici među šarenim ribicama nego u sivo-bijelom uređaju.

''Pogledajte našu podmornicu!
Do prije nekoliko dana bio je to sivo-bijeli uređaj za magnetnu rezonanciju u čijem tunelu djeca tijekom snimanja nerijetko moraju provesti i više od 25 minuta i pritom se niti malo ne pomaknuti. Upravo zbog toga djecu do 6 godina vrlo često moramo uvesti u opću anesteziju.
Prije dva dana naši su djelatnici prvi put uspjeli snimiti dječaka od 4 godine BEZ opće anestezije zahvaljujući priči i dojmu da će ploviti podmornicom među šarenim ribicama.
Hvala svima koji su nam pomogli Izone.agency u stvaranju ove dojmljive kreacije i lijepih priča koje tek slijede!'' objavila je Bolnica na Facebooku.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi

''Tako se radi posao koji se voli! Tako se vole maleni pacijenti!'' samo je jedan od brojnih komentara oduševljenih roditelja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene