Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na portalu DNEVNIK.hr uživo od 14 sati u nekoliko minuta pogledajte najvažnije vijesti dana.


U Vijestima Nove TV, između ostalog, pogledajte - nakon jednomjesečne stanke, Hrvatski sabor aktualnim prijepodnevom počeo je proljetno zasjedanje. Premijer Plenković i članovi Vlade odgovarali su na brojna zastupnička pitanja. Među glavnim temama bila je Ina.

Vezani članci Petar Grašo na setu serije Dar Mar Nova TV ima 3 nominacije za Večernjakovu ružu i 6 za Zlatni studio: U konkurenciji su emisije, novinari, glumci, show i pjesma! Beren Genčalp - 5 Tek joj je 11, a već je osigurala zvjezdani status: Osim glume, voljela bi se baviti još jednim poslom

Jak vjetar i snijeg otežavaju promet diljem zemlje. Zbog orkanskog vjetra i snježnih zapuha za sav promet zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, Jadranska magistrala između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene. Zatvoreni su Paški i Krčki most.

Ivan Đikić poslao je priopćenje s dokumentima koji ukazuju na proširenu praksu plagiranja i neetičkih radnji u znanstvenom radu ministra Barišića, a koje je pronašao njihovom analizom.

Ukoliko ste propustili pročitajte:

- NOVA AMERIČKA PRVA OBITELJ Upoznajte najbliže ljude 45. američkog predsjednika

- NAPALI PLENKOVIĆA "Zbog čega bi vam građani vjerovali? Jer ste dobar dečko iz Zagreba? Nemojte glumiti Sanadera"

- Hrvatska nema što kalkulirati, ali mogli bi Nijemci: Ako Vujović iznenadi...

- Sramota! Miočić poludio na UFC: "Po***** su se po meni"

Propuštene emisije Informativnog programa Nove TV pogledajte besplatno na novatv.hr.