Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kultura, ljudi, priroda

Pogledajte kako nam je Europska unija zaželjela dobrodošlicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatsku do ulaska u Europsku uniju dijeli još nekoliko dana, a kao dobrodošlica novoj članici na službenoj televiziji Europskog parlamenta osvanuo je kratki prilog o Lijepoj našoj.

Kroz 'razglednice' najljepših prizora iz Hrvatske u dvije i pol minute predstavljena je uskoro 28. članica Europske unije. Osim što su nahvalili 'blistavo Jadransko more', hrvatske 'prekrasne planine' i otoke, autori priloga porazgovarali su s mladima iz Hrvatske.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fotografije Damira Fabijanića 'WELCOME TO CROATIA' - Kakva reklama za Hrvatsku! Slika nije dostupna Rebalans proračuna Evo koliko će Hrvatskoj od 1. srpnja biti na raspolaganju novca iz EU

>> OTKRIVENI DETALJI: Evo čime će Hrvatska iznenaditi građane!

Simpatični prilog završava dobrodošlicom svim hrvatskim građanima u Europsku uniju i našim pozdravom 'do viđenja'.

Koja je glazba i hrana predstavljena kao omiljena u Hrvatskoj i koji se naš glumac pojavljuje u prilogu pogledajte u videu:

 

Podsjetimo, središnju proslavu ulaska Hrvatske u punopravno članstvo EU-a 30. lipnja na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu uveličat će 16 predsjednika država, tri predsjednika parlamenta, 15 predsjednika vlada, 10 prvih potpredsjednika vlada i 11 ministara vanjskih poslova, najavio je predsjednik Radne skupine za obilježavanje pristupanja Hrvatske EU Tomislav Saucha.

Nova TV i Konzum naš ponosni pokrovitelj vam donose dva mega spektakla: Prljavo kazalište i Colonia u Vukovaru te Severina u Dubrovniku. Budite svakako s nama ili na licu mjesta ili uz svoje male ekrane, 29. lipnja. Veselimo se!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene