Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Podravka prestaje s proizvodnjom pića, pekarskih proizvoda i dijelom zamrznutih proizvoda. Tako se više neće proizvoditi Podravkini brendovi pića, kao što su Studena i voćni sokovi te ledeni čajevi Lero.


Odluka je donesena nakon analize poslovanja, a iz koprivničke kompanije poručili su kako će se usredotočiti na razvoj proizvoda prepoznatih i na inozemnom tržištu. Iz koprivničke kompanije poručuju kako nastavljaju i sa započetim procesom restrukturiranja poslovanja.

>> Povjerenstvo utvrdilo da Mršić nije smio biti direktor Podravke

Odlučeno je i kako će se svi članovi Nadzornog odbora, pa i oni državni, birati na Glavnoj skupštini, čime su svi dioničari stavljeni u ravnopravni položaj u izboru osam članova Odbora.

Vezani članci Slika nije dostupna Nadzorni odbor ni nakon pet sati nije odlučio o novoj upravi Podravke Slika nije dostupna Mršić upitan - Podravka dobiva novo vodstvo do petka

'Od danas svi dioničari ravnopravno imaju pravo glasa pri izboru članova Nadzornog odobra, što znači da država više nema imenovanja 2 člana nadzornog odbora mimo glavne skupštine', kazao je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook