Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVILO TUŽITELJSTVO

Podignuta optužnica protiv Severine zbog "dva kaznena djela nametljivog ponašanja"

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podnijelo je optužnicu protiv pjevačice Severine Vučković (50) zbog dva kaznena djela nametljivog ponašanja, izvijestilo je u petak tužiteljstvo.

Tužiteljstvo je, ne navodeći identitet niti precizirajući detalje optužnice, izvijestilo kako se optužnicom tereti pjevačicu da je počinila navedena kaznena djela na štetu 59-godišnjakinje i 65-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Potvrđena optužnica protiv međimurskog župana Matije Posavca Matija Posavec Potvrđena optužnica protiv međimurskog župana: Priznao krivnju i podnio ostavku Vjekoslava Bach nagodila se s USKOK-om Nije jedina Poznata voditeljica sve priznala i nagodila se s USKOK-om: Pogledajte koju je kaznu dobila

Riječ je o slučaju kada je je Severina Vučković uputila Ljiljani Klinger, ravnateljici zagrebačke osnovne škole koju pohađa njezin sin, SMS poruku s uvredljivim sadržajem u kojoj je pjevačica nadodala kako bi je zadavila rukama.

Pjevačica je kasnije priznala da je uputila poruku ravnateljici te da je reagirala kao majka kako bi zaštitila svojeg sina u jeku borbe za skrbništvo nad djetetom koju je vodila sa svojim bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Zbog nametljivog sadržaja pjevačicu je prijavila i bivša ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladeži grada Zagreba Gordana Buljan Flander i to nakon što je Severina Vučković u intervjuu optužila ukupno 22 ljudi da su udruženi u mrežu koja joj je otežala postupak dobivanja skrbništva nad sinom.

Severina Vučković je uzvratila kaznenim prijavama protiv Klinger i Buljan Flander.

U međuvremenu je na zagrebačkom Županijskom sudu počelo suđenje Gzimu Redžepiju, suradniku bivšeg gradonačelnika Milana Bandića, koji se izjasnio da nije kriv za trgovanje utjecajem radi izmjene sudske odluke o roditeljskoj skrbi i uzdržavanju sina pjevačice Severine Vučković i srpskog poduzetnika Milana Popovića.

Optužen je da je, nakon što je u tom postupku sud imenovao dvojicu vještaka za provođenje multidisciplinarnog psihijatrijsko-psihologijskog vještačenja radi odlučivanja s kojim će roditeljem maloljetno dijete stanovati, tijekom provođenja vještačenja inicirao sastanak s jednim od imenovanih vještaka.

Optužnica protiv Severine Vučković još nije pravomoćna jer tek treba biti dostavljena strankama na odgovor, a nakon što stigne očitovanje pjevačice, sazvat će se sudsko optužno vijeće koje optužnicu može potvrditi, odbaciti ili vratiti tužiteljstvu na doradu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene