Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušaj ubojstva

Podignuta optužnica: 79-godišnjak dočekao suprugu ispred crkve i pucao joj u glavu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podignulo je optužnicu protiv 79-godišnjaka koji se tereti da je krajem ožujka ove godine u zagrebačkoj Dubravi hicima iz pištolja pokušao ubiti svoju 77-godišnju bivšu suprugu.

Tužiteljstvo je preciziralo kako se 79-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine tereti da je 27. ožujka oko 10 sati skriven čekao da njegova bivša supruga prođe ulicom, nakon čega je iz pištolja ispalio nekoliko hitaca prema glavi bivše supruge, pri čemu je ona zadobila tjelesnu ozljedu mekih tkiva glave.

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo predložilo je u optužnici da se 79-godišjnaku, koji se već nalazi u istražnom zatvoru, produlji pritvor do okončanja kaznenog postupka zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISTRAGA U TIJEKU Jezivi detalji ubojstva na Zrću: Ubojica prije uhićenja razbio mobitel, za smaknuće mu ponudili vrtoglavu cifru

Pročitajte i ovo Ubojstvo na Zrću - 1 Poznavatelj podzemlja za dnevnik nove tv Ubojica sa Zrća ima as u rukavu, a bivši obavještajac tvrdi: "Jedan detalj je i dalje nejasan"

Mediji su pisali da je 79-godišnjak pucao u svoju bivšu suprugu nakon što je ona izašla iz crkve u Sopnici. Dodali su da je 79-godišnjaku ranije izrečena mjera zabrane približavanja 77-godišnjakinji zbog nasilništva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene