Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mjera i iduće godine

Počele prijave: U samo sat i pol APN zaprimio 600 zahtjeva za subvencioniranje kredita

Aktualno Galerija APN: Počele prijave za subvencionirane kredite - 4 APN: Počele prijave za subvencionirane kredite - 4 Foto: DNEVNIK.hr APN: Počele prijave za subvencionirane kredite - 1 APN: Počele prijave za subvencionirane kredite - 1 Foto: DNEVNIK.hr APN: Počele prijave za subvencionirane kredite - 2 APN: Počele prijave za subvencionirane kredite - 2 Foto: DNEVNIK.hr APN: Počele prijave za subvencionirane kredite - 3 APN: Počele prijave za subvencionirane kredite - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Darko Horvat Galerija 1/6 >>
Počele su prijave za subvencionirane stambene kredite. Prijave će trajati dok se ne potroše sva planirana sredstva, a ona ove godine iznose 50 milijuna kuna. Samo jutros APN je zaprimio oko 600 zahtjeva.

Subvencionirani krediti po zakonu su planirani i za sljedeće dvije godine, a ministar poručuje da, bude li ovisilo o njemu, mjera će ići i dalje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očekuju i rast plaća Zagreb povećao mjesečnu subvenciju privatnim i vjerskim vrtićima, pogledajte za koliko Ilustracija prijave od 8. ožujka Vrijeme je da se pripremite: Objavljeno koje će banke davati subvencionirane kredite i po kojoj kamati

"Poruka svim mladim obiteljima koje pripremaju dokumentaciju koje imaju namjeru ili kupiti kuću ili stan ako ne stignu do isteka ili utroška sredstava u ovoj godini, ista mjera bit će raspisana i 2022. i 2023.", rekao je Darko Horvat, ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Dragan Hristov, direktor APN-a, kazao je da je u prvih sat i pol zaprimljeno više od 600 zahtjeva za subvencioniranje kredita.

"Dosad je tijekom četiri godine u pet ciklusa odobreno više od 17.500 subvencioniranih kredita", rekao je Hristov.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene