Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRADICIJA KOJA IZUMIRE

Počela je sezona svinjokolja, a s njom i potencijalna opasnost: "Za samo 50 kuna ljudi su sigurni, ali..."

Aktualno Galerija Krenula svinjokolja - 3 Krenula svinjokolja - 3 Foto: DNEVNIK.hr Krenula svinjokolja - 2 Krenula svinjokolja - 2 Foto: DNEVNIK.hr Krenula svinjokolja - 1 Krenula svinjokolja - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ante Strmotić, direktor Veterinarske stanice Đakovo Galerija 1/4 >>
Slavonci vole ukoso narezanu kobasicu ili kulen, a upravo je sada vrijeme kad se prave te delicije. Studeni je mjesec svinjokolja i veterinari upozoravaju kako je nužno, prije prerade mesa, obaviti trihineloskopski pregled. Procjenjuje se da to čini tek manjina. Više donosi reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene