Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Regionalna konferencija o društvenim mrežama

Počela druga po redu Tvitomanija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi Vinodolski ugostio je konferenciju o društvenim mrežama pod nazivom 'Tvitomanija'. Radi se o regionalnoj konferenciji na kojoj će sudjelovati mnoge poznate osobe, poduzetnici i korporacije.

Tvitomanija je službeno otvorena sinoć u 22 sata. Tema druge po redu Tvitomanije je 'Društvene mreže i život' i na njoj će biti riječi o svim sferama života u kojima su društvene mreže napravile revoluciju – komunikacijama, sportu, medijima, obrazovanju, politici, modi, znanosti, biznisu, umjetnosti i kulturi.

Pročitajte i ovo Potres kod Crikvenice DRHTAVO ŠTEFANJE Opet se trese: Kod Novog Vinodolskog zabilježena dva slabija potresa Slika nije dostupna rješenje problema Ostavljate ručnik i čuvate si mjesto na plaži? Novi Vinodolski takvima će odrapiti novčanu kaznu

>> 2.Tvitomanija ovog svibnja u Novom Vinodolskom

Sudionici iz cijele regije, među kojima i Ana Stunić, koordinatorica društvenih mreža na Novoj TV, Nina Badrić i Nadan Vidošević, prenosit će svoja iskustva s društvenim mrežama.

Očekuje se okupljanje više od tisuću godstiju, korisnika društvenih mreža, koje su gotovo izjednačile anonimuse s poznatim osobama, poduzetnike i korporacije, pučanstvo i političare, offline i online medije i koje su nam omogućile dvosmjernu komunikaciju sa svim ljudima koji utječu na naš svakodnevni život.

Konferencija će proteći u obliku predavanja, panel diskusija i radionica, a glavne teme bit će prednosti koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama, poput Twittera, Facebooka, YouTubea, Instagrama, FourSquarea, Pinteresta, Tumblra i drugih.

Poseban naglasak bit će na Twiteru - društvenoj mreži koja je postala jedan od najvažnijih komunikacijskih alata današnjice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene