Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povodom rođendana Nacionalnog parka Plitvička jezera cijene karata od 1. do 9. travnja bit će snižene.


Na stranici Nacionalnog parka Plitvičkih jezera na Facebooku objavljene su odlične vijesti za sve ljubitelje prirode – zbog rođendana NP-a karte će se od 1. do 9 travnja prodavati po promotivnim cijenama.

U tom će periodu cijena ulaznica za odrasle koštati 10 eura, za djecu od sedam do 18 godina iznosit će 4,50 eura. Što će tiče studenata, oni će kartu platiti 6,50 eura, a za djecu do sedam godina te osobe s invaliditetom većim od 50 posto ulaz je besplatan. Cijena ulaznice za odrasle inače iznosi 23,50 eura, za djecu 6,50 eura, a za studente 14,50 eura.

Životinje u Hrvatskoj Rijedak prizor na Plitvičkim jezerima: Pogledajte kako izgleda ugroženi ljepotan, uhvatile su ga šumske kamere

Andrej Majić Rad u gradu ili u nacionalnom parku: Andrija brine o stablima u urbanim sredinama dok Nikola prati ugrožene vrste velikih zvijeri

"S održavanjem promotivnog tjedna, otvaramo i Gornja jezera, tako da ćete imati priliku doživjeti svih 16 smaragdnih jezera po promotivnim cijenama. Kako biste svoj posjet što bolje isplanirali, preporučujemo da unaprijed odaberete jedan od programa posjeta ili preuzmete našu aplikaciju", stoji u objavi na stranici Nacionalnog parka na Facebooku.

"Spremite se za nezaboravan posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera i doživite prirodnu ljepotu koja je jedinstvena u svijetu!" dodaju iz Parka.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju