Predsjedništvo HDZ-a i Nacionalno vijeće sutra bi trebali raspisati izbore u stranci. Andreju Plenkoviću redaju se potpore suradnika u stranci, ali i lokalnih dužnosnika.

Galerija


Izbori za predsjednika, zamjenika i četiri potpredsjednika HDZ-a trebali bi se službeno raspisati sutra, i to za 15. ožujka. A dok kampanja tek treba početi, Andreju Plenkoviću redaju se potpore suradnika u stranci, ali i lokalnih dužnosnika koji će svoj glas dati baš njemu.

Vezani članci Andrej Plenković Andrej Plenković poručio: "Napadi na HDZ dolaze i s lijeva i s desna" Oleg Butković Butković o izborima u HDZ-u: "Smirit će se, ide bonaca. A Škorićeva podrška me nije iznenadila, on je bistar čovjek''

„Vi ste mogli pročitati da sam ja i premijeru Plenkoviću i kao premijeru i kao predsjedniku stranke dao potporu, što se moglo iz moje izjave nedvosmisleno vidjeti“, jasan je u svojoj podršci bio gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.

Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić tvrdi da je sve ono što je dobro za Hrvatsku dobro i za HDZ. „Mišljenja sam kao što je rekao i gospodin Turk da je dosadašnji predsjednik dobro rješenje za Hrvatsku i Hrvatsku demokratsku zajednicu“, dodao je Barišić.

Ministar mora prometa i infrastrukture Oleg Butković nije jasno podržao Plenkovića, no bio je na tom tragu. „Rezultat bi trebao biti da razlike među nama ako i postoje budu i za izbore što manje i da ujedinjeni idemo na izbore. Ako to ne napravimo onda smo svi pali na ispitu“, zaključio je.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr