Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podupiru ga i lokalni dužnosnici

Sutra objava izbora u HDZ-u: Sve je više onih koji podupiru Andreja Plenkovića

Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 1
Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 1 Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 2 Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 5 Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 5 Foto: DNEVNIK.hr Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 4 Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sve više podrške Andreju Plenkoviću - 3 Galerija 1/5 >>
Predsjedništvo HDZ-a i Nacionalno vijeće sutra bi trebali raspisati izbore u stranci. Andreju Plenkoviću redaju se potpore suradnika u stranci, ali i lokalnih dužnosnika.

Izbori za predsjednika, zamjenika i četiri potpredsjednika HDZ-a trebali bi se službeno raspisati sutra, i to za 15. ožujka. A dok kampanja tek treba početi, Andreju Plenkoviću redaju se potpore suradnika u stranci, ali i lokalnih dužnosnika koji će svoj glas dati baš njemu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

„Vi ste mogli pročitati da sam ja i premijeru Plenkoviću i kao premijeru i kao predsjedniku stranke dao potporu, što se moglo iz moje izjave nedvosmisleno vidjeti“, jasan je u svojoj podršci bio gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.

Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić tvrdi da je sve ono što je dobro za Hrvatsku dobro i za HDZ. „Mišljenja sam kao što je rekao i gospodin Turk da je dosadašnji predsjednik dobro rješenje za Hrvatsku i Hrvatsku demokratsku zajednicu“, dodao je Barišić.

Ministar mora prometa i infrastrukture Oleg Butković nije jasno podržao Plenkovića, no bio je na tom tragu. „Rezultat bi trebao biti da razlike među nama ako i postoje budu i za izbore što manje i da ujedinjeni idemo na izbore. Ako to ne napravimo onda smo svi pali na ispitu“, zaključio je.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene