Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaželio razumijevanje

Počela nova školska godina, Plenković prvašićima: ''Vi ste budućnost Hrvatske''

Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
U povodu početka nove školske godine predsjednik Vlade Andrej Plenković zaželio je u ponedjeljak učenicima sretan povratak u školske klupe, prvašićima je čestitao na njihovu velikom danu te im poručio da su budućnost Hrvatske.

Na prvi dan školske godine 2019./2020. za više od 464 tisuće učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola premijer Andrej Plenković na svom se profilu na Twitteru obratio učenicima prigodnom porukom.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

"Svim školarcima, učenicama i učenicima želim sretan povratak u školske klupe, a svim prvašićima čestitam na njihovu velikom danu", poručio je.

U školskoj godini u kojoj u pojedinim razredima započinje primjena novih kurikuluma zaželio je učenicima, učiteljima i nastavnicima kreativno ozračje i uzajamno razumijevanje.

"Želim vam školovanje koje će vas obogaćivati znanjem i radošću te školsko ozračje u kojem ćete ostvariti nova prijateljstva. Vaši učitelji i nastavnici, zajedno s roditeljima, bit će vam istinska potpora u učenju i odgoju", istaknuo je Plenković te dodao da su oni budućnost Hrvatske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene