Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

U povodu početka nove školske godine predsjednik Vlade Andrej Plenković zaželio je u ponedjeljak učenicima sretan povratak u školske klupe, prvašićima je čestitao na njihovu velikom danu te im poručio da su budućnost Hrvatske.


Na prvi dan školske godine 2019./2020. za više od 464 tisuće učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola premijer Andrej Plenković na svom se profilu na Twitteru obratio učenicima prigodnom porukom.

Vezani članci Milan Kujundžić Oglasio se Kujundžić: "Sve vrijeme svog mandata radio sam teško, pošteno i najbolje što sam znao..." Andrej Plenković Premijer Andrej Plenković o nasljedniku Milana Kujundžića: ''Predložit ću da novi ministar bude Vili Beroš''

"Svim školarcima, učenicama i učenicima želim sretan povratak u školske klupe, a svim prvašićima čestitam na njihovu velikom danu", poručio je.

U školskoj godini u kojoj u pojedinim razredima započinje primjena novih kurikuluma zaželio je učenicima, učiteljima i nastavnicima kreativno ozračje i uzajamno razumijevanje.

"Želim vam školovanje koje će vas obogaćivati znanjem i radošću te školsko ozračje u kojem ćete ostvariti nova prijateljstva. Vaši učitelji i nastavnici, zajedno s roditeljima, bit će vam istinska potpora u učenju i odgoju", istaknuo je Plenković te dodao da su oni budućnost Hrvatske. (Hina)