Plenković s volonterima (Screenshot: Twitter/GONG)
Plenković s volonterima (Screenshot: Twitter/GONG)

Premijer Andrej Plenković jučer je u večernjim satima prošao pokraj štanda referendumske inicijative '67 je previše' na Britanskom trgu u Zagrebu te se obratio volonterima koji su prikupljali potpise.


"Zašto to niste skupljali prije pet godina", pitao je premijer volontere.

Vezani članci Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a Plenković o Klisoviću: ''Bizarno mi je da se kandidira netko tko ne poznaje Bandića. To znači da ne poznaje teme" Premijer Andrej Plenković (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Plenković o curenju informacija o prikupljanju potpisa za referendum

GONG je na Twitteru objavio i fotografiju susreta. Iako nije poznato što su mu volonteri odgovorili, u GONF-u komentiraju: 'Ne znamo jesu li ga pitali bi li tada potpisao?'.

Podsjetimo, premijer je nedavno ustvrdio da podizanje dobi za odlazak u mirovinu 'nije izmislio ministar Marko Pavić ili Andrej Plenković, nego da je to uvela SDP-ova vlada'.

Predstavnici Inicijative '67 je previše' objavili su u srijedu kako su do sada prikupili 306.744 potpisa, što još uvijek nije dovoljno jer je potrebno 373.568 potpisa