Premijer Andrej Plenković boravio je u Starom Gradu na Hvaru i komentirao aktualnosti.

Galerija


Premijer Andrej Plenković u četvrtak je u Sinju rekao da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je dala intervju za desničarski Hrvatski tjednik, intervju mogla dati i drugdje. No, i Plenković je nakon pobjede na parlamentarnim izborima tom istom mediju dao intervju. Na pitanje je li se ne što promijenilo u te tri godine da sada tako govori, odgovorio je protupitanjem ''Jeste li vi čitali moj intervju? Ima li nešto sporno?''

Vezani članci Jerko Trogrlić, stručnjak za odnose s javnošću, i Sabina Tandara Knezović Komunikacijski stručnjak o odnosu Milanovića i Plenkovića: "Vrijeme je da izađu iz 3.b razreda i da se ponašaju dostojno funkcija" Zoran Milanović Milanović objasnio svoju izjavu o glasanju: "Vi izađite na izbore, a ja ću vidjeti"

"Predsjednica mora ići naprijed u kampanju uz podršku HDZ-a", završio je tu temu.

Osvrnuo se i na izjavu predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića, koji je svojim bivšim stranačkim kolegama i ministrima iz njegove Vlade Siniši Vargi i Milanki Opačić koji su se učlanili u Bandićevu stranku poručio da vrate mandat.

"Trebamo paziti koga stavljamo na liste'', rekao je Plenković i dodao da se to odnosi i na HDZ. Zaključio je da su mandati neotuđivi i neopozivi.

Na kraju je rekao da će sezona biti dobra jer smo u plusu u odnosu na lani i po dolascima i po noćenjima. ''Jako su dobri podaci i premašili smo očekivanja'', rekao je predsjednik Vlade.