Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi šou s Pantovčaka

Plenković ironičan: "Predsjednik je odbio imati predstavnike u povjerenstvu za odabir aviona. A njegove su izjave sjajne"

"Mi smo Uredu predsjednika ponudili da delegira neke svoje predstavnike u to povjerenstvo za odabir vojnih aviona, oni su odbili", rekao je premijer.

Premijer Andrej Plenković danas je komentirao neke od izjava predsjednika RH Zorana Milanovića u vezi s nabavom vojnih aviona. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković stigao na Pantovčak po mandat za sastavljanje vlade - 16 Objava s Pantovčaka Milanović povjerio Plenkoviću mandat za sastavljanje Vlade Andrej Plenković došao po mandat u Ured predsjednika - 4 Potpisi 78 zastupnika Plenković predao potpise Milanoviću i dobio mandat za sastavljanje Vlade

"Po uzoru na prijašnja povjerenstva, mi smo Uredu predsjednika ponudili da delegira neke svoje predstavnike u to povjerenstvo za odabir vojnih aviona, oni su to odbili, predsjednik je to odbio", rekao je premijer.

Upitan da komentira izjave predsjednika da bi trebalo odabrati ponudu neke od članica NATO-a, implicirajući time da bi trebalo odbaciti ponudu Švedske, premijer kaže: "To su sjajne izjave."

Istima je ocijenio i predsjednikove izjave o lockdownu za koji je rekao da je "tlapnja".

"To su još neke od sjajnih izjava", rekao je.

Na molbu da komentira izjave predsjednika Milanovića, koji je zastupnice Daliju Orešković i Marijanu Puljak nazvao samodopadnim narikačama, Plenković je odgovorio kako je "sve već rekao". 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene