Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Thompsonov tim oglasio se priopćenjem

'Platiti 2007. godine pola milijuna eura za nepjevanje pjevaču apsurdno je i smiješno!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednja dva dana pjevača Marka Perkovića Thompsona dovodi se u vezu s Mladenom Barišićem u svezi primitka znatnog novčanog iznosa kako u predizbornoj kampanji 2007. godine ne bi pjevao na koncertima političkih stranaka. U svezi s time Thompsona je ispitao i USKOK.

'S obzirom na veliko zanimanje medija za ovaj slučaj, gospodin Perković još jednom potvrđuje da se u svojstvu svjedoka odazvao na poziv USKOK-a te time ispunio svoju građansku i zakonsku obvezu. S obzirom na tajnost istrage, gospodinu Perkoviću nije dopušteno govoriti o predmetu svjedočenja, niti o sadržaju njegova iskaza', navodi se u priopćenju koje je medijima poslao Thompson preko svog menadžera Zdravka Barišića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stvar je oklade... Srpski mediji: Bora Čorba izblefirao Hrvate! Slika nije dostupna (Ne)poželjan gost Švicarski standardi: Mali Knindža pjeva bez problema

'Što se tiče samih medijskih članaka u kojima se navodi da je gospodinu Perkoviću isplaćivan novac za nepjevanje, odnosno nesudjelovanje u predizbornoj kampanji 2007., navodimo kako je riječ o tvrdnjama koje nemaju nikakve veze sa stvarnošću. Svakome bi trebalo biti jasno da je riječ o potpunoj i proizvoljnoj izmišljotini. Platiti 2007. godine pola milijuna eura za nepjevanje pjevaču apsurdno je i smiješno!', stoji u priopćenju.

U priopćenju stoji kako je Thompson 'i prije u javnosti bio izložen raznim napadima' no, 'ovaj slučaj je specifičan po tome što sam način obračuna s gospodinom Perkovićem predstavlja bezobzirno kršenje zakonskih odredbi.'

'Jer, ako je istina da su mediji došli u posjed i prenijeli autentičan iskaz gospodina Mladena Barišića, koji je iznesen pred tijelima progona u fazi postupka koji je tajan, onda je jasno da je došlo do teške zlouporabe položaja izvora bliskih istrazi', stoji, među ostalim, u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene