U požaru vlaka kod Našica nitko nije ozlijeđen
U požaru vlaka kod Našica nitko nije ozlijeđen Foto: Radio Našice

Dojava o požaru vlaka došla je oko 21:30 sati. Na teren su izašli vatrogasci koji su vatru stavili pod kontrolu i ubrzo ugasili. U vlaku je bilo 50 putnika koji su na vrijeme uspjeli izaći na sigurno.


U petak navečer nedaleko od Našica izbio je požar u vlaku koji je vozio na relaciji Našice-Virovitica.

Vezani članci Ilustracija U požaru poginuo muškarac: Opušak zapalio krevet, popucala stakla i žbuka Vatrogasci na terenu, ilustracija Planula obiteljska kuća u Benšćici, policija i vatrogasci još uvijek na terenu

Kako doznajemo iz PU osječko-baranjske, dojava o požaru došla je oko 21:30 sati. Na teren su izašli gasitelji JVP Našice koji su vatru uspjeli ugasiti. 

Iz Hrvatskih željeznica odgovorili su nam da je iza 21 sat došlo do požara u vlaku 6016 koji je vozio na relaciji Osijek - Virovitica.

"Požar je izbio nakon što je vlak otišao iz kolodvora Našice. U vlaku je bilo 50 putnika od kojih nitko nije ozlijeđen. Požar su gasili pripadnici javne vatrogasne postrojbe Našice. Putnici su prevezeni autobusima na relaciji Našice - Virovitica. Radi se o dizel-motornom vlaku serije 7121", izvijestili su iz HŽ-a. 

"Još od Osijeka, kada smo krenuli, čuli su se čudni zvukovi. Tu, kada smo prošli kolodvor Našice, odjednom se zapalio i svi smo izašli van čim smo vidjeli dim. Srećom uspjeli smo se odmaknuti", ispričao je jedan od putnika za Radio Našice