Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVI PUTNICI NA SIGURNOM

Gorio vlak nedaleko od Našica: "Kad smo prošli kolodvor, odjednom je planulo. Otkad smo krenuli čuli su se čudni zvukovi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dojava o požaru vlaka došla je oko 21:30 sati. Na teren su izašli vatrogasci koji su vatru stavili pod kontrolu i ubrzo ugasili. U vlaku je bilo 50 putnika koji su na vrijeme uspjeli izaći na sigurno.

U petak navečer nedaleko od Našica izbio je požar u vlaku koji je vozio na relaciji Našice-Virovitica.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Kako doznajemo iz PU osječko-baranjske, dojava o požaru došla je oko 21:30 sati. Na teren su izašli gasitelji JVP Našice koji su vatru uspjeli ugasiti. 

Iz Hrvatskih željeznica odgovorili su nam da je iza 21 sat došlo do požara u vlaku 6016 koji je vozio na relaciji Osijek - Virovitica.

"Požar je izbio nakon što je vlak otišao iz kolodvora Našice. U vlaku je bilo 50 putnika od kojih nitko nije ozlijeđen. Požar su gasili pripadnici javne vatrogasne postrojbe Našice. Putnici su prevezeni autobusima na relaciji Našice - Virovitica. Radi se o dizel-motornom vlaku serije 7121", izvijestili su iz HŽ-a. 

"Još od Osijeka, kada smo krenuli, čuli su se čudni zvukovi. Tu, kada smo prošli kolodvor Našice, odjednom se zapalio i svi smo izašli van čim smo vidjeli dim. Srećom uspjeli smo se odmaknuti", ispričao je jedan od putnika za Radio Našice

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene