Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ljudskih žrtava

Ugašen veliki požar kod Čabra: Izgorjele kuće, sjenici i garaže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U velikom požaru u Čabru igorjele su tri kuće i tri pomoćna objekta. Vatru su gasili pripadnici JVP-a Delnice s dva vozila, članovi DVD-a Gerovo i Tršće te autocisterna iz Starog Trga u Sloveniji. Požar je ugašen oko 18 sati.

 U mjestu Smrečje u blizini Čabra u ponedjeljak popodne buknuo je veliki požar. Iz Javne vatrogasne postaje Delnice potvrdili su kako su u plamenu tri objekta, no na sreću nije bilo ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

U tom požaru izgorjele su tri kuće i tri pomoćna objekta, a ugašen je oko 18 sati.

Zasad nije poznato ni što je uzrok požara. Vatru gase pripadnici JVP-a Delnice s dva vozila, članovi DVD-a Gerovo i Tršće te autocisterna iz Starog Trga u Sloveniji.

"Zasad gasimo dvije kuće i dva sjenika. Sve još uvijek traje i nemamo još sve informacije", rekli su ranije u DVD-u Tršće za 24 sata. Zbog požara je zatvorena i lokalna cesta pa je promet bio preusmjeren obilaznim pravcima. Po svjedočanstvima mještana, gorele su i garaže.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene