U popodnevnim satima izbio je požar u jednom skladištu kod pulske Marine Veruda.

Galerija


 

Vezani članci Požar hara Grčkom - 1 Požar hara Grčkom: Nedaleko od Atene gore makija i borovi, stanovnici preventivno evakuirani Nakon potresa, požar im progutao kuću - 2 Požar usred noći ovoj je obitelji iz okolice Gline odnio sve: "Vrištala je, jedva je uspjela sići jer se buktinja već proširila. Sve stvari, donacije za novi objekt, sve je ostalo u kući..."

Gusti crni dim nadvio se nad Pulom u nedjelju oko 16:30 sati zbog požara koji je izbio u napuštenom skladištu paleta u kojem je bila i velika količina plastičnih i drvenih kutija, no na sreću nitko nije stradao, potvrrdio je Hini zapovjednik pulske javne vatrogasne postrojbe Ivica Rojnić.

 

Pulski vatrogasci primili su prvu dojavu o požaru u 16,23 sata kada su izašli na teren i počeli akciju gašenja koja je trajala do 16,50 sati i u kojoj je požar uspjelo lokalizirati osam vatrogasaca s četiri vozila.

"Srećom, sve je to izgledalo puno gore nego što je zbilja bilo, a najvažnije od svega je da nitko nije stradao. Osim što je u potpunosti izgorio objekt, vatra je zahvatila travu i nisko raslinje kao i jedno kombi vozilo", izjavio je Rojnić, Dodao je kako još traje dogašivanje, te da su na mjestu požara još vatrogasci.

Očevidom će se utvrditi okolnosti koje su dovele do požara kao i sam uzrok.