Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon izbacivanja

Petrov: Prgomet neće za sobom povući druge članove, MOST se neće osipati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Drago Prgomet zbog tajnih sastanaka s članovima SDP-a izbačen iz MOSTA, za komentar smo tražili Božu Petrova.

Petrov nam je rekao kako ga je Prgometov postupak iznenadio jer su jučer imali jasan dogovor kako će nastaviti pregovore s SDP-om i HDZ-om, a da je on otišao na razgovor s SDP-om na vlastitu ruku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prije sastanka Petrov i Prgomet popili kavu na Iblerovom trgu Slika nije dostupna 'Vrijeme je isteklo jučer' Pogledajte dramatičan govor Bože Petrova

Na pitanje je li Prgomet isključen iz Predsjedništva stranke ili iz stranke općenito, Petrov nam je rekao kako je Prgomet sada nezavisni saborski zastupnik, ali kako bi mu bilo drago da im se pridruži u nekim bitnim odlukama.

ZBOG SASTANKA S MILANOVIĆEM Prgomet izbačen iz MOST-a

Petrov smatra kako se ovaj trend neće nastaviti, odnosno kako Prgomet za sobom neće povući neke druge članove stranke što bi dovelo do njenog osipanja.

Ova situacija, kaže nam Petrov, ne mijenja ništa, odnosno, pregovori s SDP-om će se nastaviti po dogovoru, a smatra kako sve što se dogodilo zapravo dobro pokazuje kakav se pritisak iz velikih blokova vrši na MOST.

Petrov dodaje kako ovakvo što nije očekivao od Prgometa, ali kako će moguće da su se stvari promijenile nakon što je na izborima osvojeno 18 zastupničkih mjesta što nitko prije izbora nije očekivao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene